Nemocné firmy se zdravým srdcem

„Pandemie může být podle některých čísel akcelerátorem firemních insolvencí (očekává se ještě nárůst). Kterým firmám hrozí krize? A lze se jí bránit? Lze třeba i úspěšně zbankrotovat. Stiva Jokeš, podnikatel, manažer a investor, učí firmy nejen to, že je to možné, ale i jak na to. Více se dozvíte v  třídílné série podcastů portálu KomoraPlus.cz Nemocné firmy se zdravým srdcem a jak jim pomoci…“ napsal Petr Karban, šéfredaktor Komora+.

https://komoraplus.cz/2021/06/29/nemocne-firmy-se-zdravym-srdcem/

Lze úspěšně zbankrotovat?

“ Stiva Jokeš, zakladatel a motor skupiny BL4U, radí, jak se vyhnout totálnímu krachu. I nemocná firma má šanci přežít, pokud má zdravé srdce. Důležité je nebát se přiznat si skutečný stav věcí a znát možnosti a pravidla. Více dozvíte ve druhém díle třídílné podcastové série.“ napsal Petr Karban, šéfredaktor Komora+.

https://komoraplus.cz/2021/07/20/lze-uspesne-zbankrotovat/

I z růstu může být krize

“ Přestože současná doba ekonomiku staví před řadu problémů, jsou segmenty a firmy, které žádné problémy nepociťují a vezou se na vlně dynamického růstu. Dokonce si toho všimli i politici a v kuloárech se mluví o ďábelském nápadu zdanit ty, kteří v pandemii vyrostli. Ale růst může být i příčinou krize. Více o tom v posledním díle podcastové minisérie s podnikatelem, manažerem a investorem Stivou Jokešem.“ napsal Petr Karban, šéfredaktor Komora+.

https://komoraplus.cz/2021/08/24/i-z-rustu-muze-byt-krize/